Kategorie receptů
- Autor: verunkajj
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 1000 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 150 |
Energetická hodnota celkem: 3150 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 57,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 394 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 7.1, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 7.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Ohřejeme mléko na 40 °C, přidáme jogurty, promícháme, necháme na teplém místě. Do 12 hodin je jogurt hotový.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.