Kategorie receptů
- Autor: veroniikas
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kančí průměr | 1200 |
Špek | 50 |
Máslo čerstvé | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Mouka žitná celozrnná | 50 |
Smetana na vaření 12% | 200 |
Zeleninová směs na svíčkovou mražená | 350 |
Cibule | 300 |
Energetická hodnota celkem: 14285 kJ
Bílkoviny (g): 287,
Tuky (g): 196,
Sacharidy (g): 104,
SAFA (g): 86,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2381 kJ
Bílkoviny (g): 47.8, Tuky (g): 32.7, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 14.3, Cukry (g): 7.2, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.