Kategorie receptů
- Autor: lenkastr
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 40 |
Kančí průměr | 650 |
Cibule | 580 |
Mrkev | 1620 |
Dochucovadla:
sůl, sušená petrželka, celý pepř, nové koření, bobkový list, cibule do vývaru, zázvor, pepř mletý
Energetická hodnota celkem: 8833 kJ
Bílkoviny (g): 165,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 220,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 132,
Vláknina (g): 60,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1472 kJ
Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 36.7, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
celková hmotnost 2150g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.