Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí prsíčka s pomeranči

Zpět
  • Autor: Dejll
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, mletý bílý pepř, 1/4 lžičky drceného zázvoru, 2 mleté hřebíčky, mletá skořice

Energetická hodnota celkem: 4710 kJ

Bílkoviny (g): 170, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 59, SAFA (g): 5, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1178 kJ

Bílkoviny (g): 42.5, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Osolíme, pokapeme šťávou z půlky pomeranče a necháme 10 minut odležet. Poté maso necháme okapat, obalíme ho v mouce a na rozehřátém oleji opečeme. Přilejeme šťávu z druhé půlky pomeranče, vodu, osolíme, opepříme, přidáme zázvor, hřebíčky a skořici a zakryté dusíme do měkka. Až je maso měkké přidáme na kostky pokrájený pomeranč a necháme zlehka prohřát. Podáváme s (kari) rýží, kuskusem či bulgurem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři