Kategorie receptů
- Autor: evarei
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 17 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 7 |
Vejce celá průměr | 3 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 6 |
Jablka | 22 |
Džem Diat 45 % ovoce (Schwartau) | 6 |
Energetická hodnota celkem: 492 kJ
Bílkoviny (g): 2,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.