Kategorie receptů
- Autor: jabir
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuře bez kůže průměr | 1200 |
Zelí bílé kysané | 900 |
Slanina anglická | 15 |
Brambory zimní | 500 |
Dochucovadla:
soľ
Energetická hodnota celkem: 8817 kJ
Bílkoviny (g): 274,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 117,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1763 kJ
Bílkoviny (g): 54.8, Tuky (g): 10.6, Sacharidy (g): 23.4, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.