Kategorie receptů
- Autor: hlavca
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Měkký tvaroh (Olma) | 346 |
Vejce celá průměr | 55 |
Krupice pšeničná | 70 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 5 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 3286 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 76,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 164 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 1.2, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.