Kategorie receptů
- Autor: TrHanka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 90 |
Celer bulva | 170 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 80 |
Debrecínská pečeně | 30 |
Tatarská omáčka (Heinz) | 25 |
Sůl | 1 |
Dochucovadla:
pepř
Energetická hodnota celkem: 1325 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 331 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Celer očistíme a dáme vařit na cca 30 min (podle velikosti), po zchladnutí nastrouháme na hrubém struhadle. Přistrouháme mrkev a přidáme na kostičky nakrájenou šunku, osolíme, opepříme. Přimícháme jogurt a tatarskou omáčku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.