Kategorie receptů
- Autor: Basty
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 150 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 300 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 40 |
Energetická hodnota celkem: 3211 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 136,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 535 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 22.7, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.