Kategorie receptů
- Autor: Vrchni predator
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Klobása moravská | 200 |
Rohlík tukový průměr | 120 |
Vejce celá průměr | 155 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Energetická hodnota celkem: 5266 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 76,
Sacharidy (g): 79,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 878 kJ
Bílkoviny (g): 10.2, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 13.2, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.