Kategorie receptů
- Autor: l.fruhaufova
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ledvinky hovězí, vepřové | 956 |
Cibule | 96 |
Worcester | 15 |
Kečup | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 41 |
Česnekový bok | 25 |
Slanina anglická | 43 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 35 |
Energetická hodnota celkem: 7677 kJ
Bílkoviny (g): 161,
Tuky (g): 95,
Sacharidy (g): 77,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 960 kJ
Bílkoviny (g): 20.1, Tuky (g): 11.9, Sacharidy (g): 9.6, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.