Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rychlá jablečná buchta bez cukru

Zpět
  • Autor: pajazupa
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 20.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice

Energetická hodnota celkem: 15077 kJ

Bílkoviny (g): 68, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 731, SAFA (g): 20, Cukry (g): 266, Vláknina (g): 85, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 754 kJ

Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 36.6, SAFA (g): 1, Cukry (g): 13.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jáhly 3x spařit vařící vodou. Ve 4. vodě povařit 1/2 hodiny, ponořené 5 cm. Přidat rozinky a 5 lžic rýžového sirupu. Narovnat na plech bez vymazávání. Nastrouhat jablka, smíchat se skořicí, narovnat na jáhly. Posypat žmolenkou - mouka, máslo, 3 lžíce sirupu. Péct asi 1/2 hodiny.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři