Kategorie receptů
- Autor: l.fruhaufova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olomoucké tvarůžky 1% | 125 |
Tvaroh polotučný průměr | 125 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 55 |
Cibule | 15 |
Petržel - nať | 5 |
Dochucovadla:
sůl, parika mletá, petrželka nať
Energetická hodnota celkem: 1330 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 333 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 1, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
olomoucké syrečky rozmačkáme vidličkou co nejjemněji a promícháme s tvarohem, mlékem a cibulkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.