Kategorie receptů
- Autor: indigy
- Uživatelský recept
- Porce: 30.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 3 |
Droždí | 15 |
Vejce celá průměr | 110 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 230 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 330 |
Máslo čerstvé | 285 |
Mouka pšeničná hladká | 550 |
Mouka špaldová celozrnná | 100 |
Energetická hodnota celkem: 23638 kJ
Bílkoviny (g): 102,
Tuky (g): 257,
Sacharidy (g): 715,
SAFA (g): 167,
Cukry (g): 246,
Vláknina (g): 48,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 788 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 8.6, Sacharidy (g): 23.8, SAFA (g): 5.6, Cukry (g): 8.2, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.