Kategorie receptů
- Autor: flyingjoy
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dressing salátový (Spak) Americký, Bylinkový,Česnekový, Francouzský, jogurtový, Modrý sýr, Caesar - průměr | 50 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 120 |
Kedlubna | 80 |
Mrkev | 90 |
Okurka salátová | 100 |
Paprika červená | 100 |
Rajčata | 100 |
Salát ledový | 160 |
Ředkvičky | 100 |
Energetická hodnota celkem: 1504 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 376 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
zeleninu očistím, nakrájím a promíchám s jogurtem a dresingem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.