Kategorie receptů
- Autor: bodlinkaa
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska | 500 |
Celer bulva | 60 |
Mrkev | 100 |
Petržel - kořen | 60 |
Brokolice | 70 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Máslo čerstvé | 20 |
Energetická hodnota celkem: 3419 kJ
Bílkoviny (g): 96,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1140 kJ
Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.