Kategorie receptů
- Autor: vlastik.yaris
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 259 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 1 |
Vejce celá průměr | 53 |
Droždí | 4 |
Mléko trvanlivé odtučněné (0,5 % tuku) | 120 |
Energetická hodnota celkem: 4357 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 197,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 436 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 19.7, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.