Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cibulačka

Zpět
  • Autor: zahradnicek
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bobkový list

Energetická hodnota celkem: 2491 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 29, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 830 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 14.7, SAFA (g): 9.7, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Recept podle apetitu: http://www.apetitonline.cz/recepty/219-cibulacka.html 1. Cibule pokrájejte napříč na tenká kolečka. V hrnci rozpusťte máslo a na mírném ohni smahněte cibulku 15 až 20 minut, dokud nezíská zlatohnědou barvu. Pak ji poprašte moukou, zamíchejte a ještě minutu smažte. 2. Přilijte vývar, osolte, opepřete, přihoďte bobkový list a zamíchejte. Uveďte směs do varu a hned stáhněte plamen. Vařte na mírném ohni půl hodiny. Potom polévku odstavte a odstraňte bobkový list.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři