Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

štrůdl bez tuku a bez cukru

Zpět
  • Autor: marelova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice mletá

Energetická hodnota celkem: 6070 kJ

Bílkoviny (g): 52, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 257, SAFA (g): 5, Cukry (g): 68, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 607 kJ

Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 25.7, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

2 hrnky ovesných vloček smícháme s půl hrnkem vody a dvěma bílými jogurty. Na plech dáme pečící papír a na něj navrstvíme polovinu směsi,na to dáme rozinky,nastrouhaná jablka,skořici, a na to druhou polovinu směsi z vloček tak,aby jablka nevykukovala. Pečeme cca 45 minut při 200 stupních

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři