Kategorie receptů
- Autor: marelova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 300 |
Jogurt bílý nízkotučný průměr | 300 |
Jablka | 300 |
Rozinky | 20 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 100 |
Dochucovadla:
skořice mletá
Energetická hodnota celkem: 6070 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 257,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 68,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 607 kJ
Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 25.7, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
2 hrnky ovesných vloček smícháme s půl hrnkem vody a dvěma bílými jogurty. Na plech dáme pečící papír a na něj navrstvíme polovinu směsi,na to dáme rozinky,nastrouhaná jablka,skořici, a na to druhou polovinu směsi z vloček tak,aby jablka nevykukovala. Pečeme cca 45 minut při 200 stupních
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.