Kategorie receptů
- Autor: cisarova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Salát ledový | 200 |
Okurka salátová | 50 |
Česnek | 3 |
Paprika červená | 40 |
Rajčata | 70 |
Jablka | 60 |
Mandarinky | 80 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 80 |
Olej olivový | 6 |
Dochucovadla:
pepř,sůl
Energetická hodnota celkem: 999 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 500 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu a ovoce pokrájíme a zalijeme jogurtovým dresinkem ( jogurt,lžíce olivového oleje,může být i jiný,česnek a sůl ). Podáváme s plátkem masa nebo žitným chlebem,plátkem šunky a 20-30 %sýra. Ledový salát lze nahradit čínským zelím. Ovoce lze doplnit o kiwi,pomeranč,mango. Dle chuti.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.