Kategorie receptů
- Autor: Karusta
- Uživatelský recept
- Porce: 18.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 600 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 300 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 100 |
Droždí | 20 |
Energetická hodnota celkem: 15188 kJ
Bílkoviny (g): 85,
Tuky (g): 116,
Sacharidy (g): 550,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 119,
Vláknina (g): 48,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 844 kJ
Bílkoviny (g): 4.7, Tuky (g): 6.4, Sacharidy (g): 30.6, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 6.6, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.