Kategorie receptů
- Autor: Akcent
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 76 |
Kuřecí stehno bez kůže | 329 |
Mrkev | 181 |
Petržel - kořen | 87 |
Pór | 79 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 43 |
Energetická hodnota celkem: 2854 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 714 kJ
Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 12.8, SAFA (g): 2, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Osmažit cibulku, maso. Následně přidat zeleninu a vodu. Vařit dokud se voda nevyvaří (trochu nechat).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.