Kategorie receptů
- Autor: keridwen1
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Špenát | 100 |
Polníček | 70 |
Ředkvičky | 80 |
Rajčata Cherry | 100 |
Cuketa | 100 |
Olivy černé | 180 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 300 |
Olej olivový | 8 |
Vejce celá průměr | 110 |
Hořčice Gurmánská (Hellmann´s) | 20 |
Jogurt bílý nízkotučný průměr | 150 |
Dochucovadla:
soľ podľa chuti a čierne korenie
Energetická hodnota celkem: 7559 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 254,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1260 kJ
Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 42.3, SAFA (g): 2, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Cestoviny uvaríme a necháme vychladnúť. Zeleninu nakrájame nadrobno a zmiešame vo veľkej mise s olivovým olejom. Pridáme cestoviny, nadrobno nakrájané bielko a dresing. Dresing: Bely jogurt vymiešame s natvrdo uvareným žĺtkom a lyžicou horčice. Výborná je aj Dijonska horčica, ktorá má výraznejšiu chuť.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.