Kategorie receptů
- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ocet | 3 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 2 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 3 |
Hrozny | 50 |
Okurka salátová | 200 |
Jablka | 200 |
Mrkev | 80 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1017 kJ
Bílkoviny (g): 3,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 203 kJ
Bílkoviny (g): 0.6, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 10.6, SAFA (g): 0, Cukry (g): 7.6, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
80 g mrkve, 200 g jablka, 200 g okurky, 200 g rajčete, 50 g hroznového vína, 3 g cukru, 2 g oleje, 3 g octa
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.