Kategorie receptů
- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 2 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 5 |
Citronová šťáva | 10 |
Hrozny | 50 |
Jablka | 300 |
Celer bulva | 450 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1931 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 96,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 67,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 322 kJ
Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 0, Cukry (g): 11.2, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
1 bulva celeru 450 g, 300 g jablka, 50 g hrozny, 10 ml citronové šťávy, 5 g cukru,2 g oleje
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.