Kategorie receptů
- Autor: mařenka
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 530 |
Paprika červená | 66 |
Brambory zimní | 166 |
Elinas Jogurt řeckého typu bílý | 166 |
Hořčice plnotučná průměr | 33 |
Jablka | 33 |
Dochucovadla:
sul,hořčice,worčestr,ocet,
Energetická hodnota celkem: 2702 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 96,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 27 kJ
Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.