Kategorie receptů
- Autor: Vrchni predator
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže parboiled (v suchém stavu) | 240 |
Olej olivový | 10 |
Pór | 600 |
Kuřecí prsa bez kůže | 500 |
Smetana zakysaná 12% | 190 |
Energetická hodnota celkem: 8421 kJ
Bílkoviny (g): 156,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 258,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2105 kJ
Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 64.5, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.