Kategorie receptů
- Autor: Isabella24
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Klobása moravská | 290 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Cibule | 195 |
Česnek | 18 |
Rajčata | 270 |
Ocet Balsamico | 30 |
Okurky sterilované průměr | 444 |
Čočka velkozrnná (v suchém stavu) | 500 |
Energetická hodnota celkem: 13239 kJ
Bílkoviny (g): 174,
Tuky (g): 113,
Sacharidy (g): 344,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 90,
Vláknina (g): 55,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 2207 kJ
Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 57.3, SAFA (g): 6.7, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 9.2, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
čočku uvařit, cibuli usmažit s čecnekem, a klobnásou, zamíchat do vařené čočky, přidat pokrájené okurky a rajčata, ochutit balzamikovým octem, solí, pepřem, římským kmínem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.