Kategorie receptů
- Autor: danapick
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kečup | 10 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 11 |
Játra kuřecí | 100 |
Cibule | 60 |
Česnek | 20 |
Rýže natural (v suchém stavu) | 30 |
Dochucovadla:
Majoránka,mleta sladká paprika,kmín,sůl,mletá skořice
Energetická hodnota celkem: 1586 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Připravíme si všechny ingredience. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Játra omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli orestujeme na rozehřátém oleji dozlatova, přidáme játra a orestujeme. Zasypeme mletou sladkou paprikou, mírně podlijeme vodou, přidáme kmín a játra dusíme doměkka. Ke konce dušení ochutíme pomocí chilli, česneku, kečupu, podle chuti vsypeme majoránku, špetku skořice a sůl. Necháme probublat. Játra pana starosty podáváme s vařenou rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.