Kategorie receptů
- Autor: Bzdena
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 30 |
Celer bulva | 400 |
Mrkev | 200 |
Okurky sterilované průměr | 200 |
Hrášek sterilovaný průměr | 140 |
Cibule | 100 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 3021 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 83,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 50,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 755 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 20.8, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.