Kategorie receptů
- Autor: jabir
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 220 |
Mouka pšeničná polohrubá | 60 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 76 |
Smetana ke šlehání 33% | 500 |
Čokoláda na vaření průměr | 50 |
Energetická hodnota celkem: 11156 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 202,
Sacharidy (g): 163,
SAFA (g): 128,
Cukry (g): 117,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1116 kJ
Bílkoviny (g): 4.7, Tuky (g): 20.2, Sacharidy (g): 16.3, SAFA (g): 12.8, Cukry (g): 11.7, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
tužidlo do šľahačky
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.