Kategorie receptů
- Autor: petrita
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 450 |
Jablka | 370 |
Olej olivový | 20 |
Citrony | 35 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 300 |
Energetická hodnota celkem: 2500 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 100,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 68,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 417 kJ
Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 16.7, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mrkev a jablka oloupeme a nastrouháme. Kápneme olivový olej, dochutíme citronovou šťávou a můžeme dolít trochu vodou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.