Kategorie receptů
- Autor: veroniikas
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
býčí žlázy | 400 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Cibulka jarní | 85 |
Paprika červená | 60 |
Pór | 80 |
Rajčata | 100 |
Energetická hodnota celkem: 3764 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 58,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 941 kJ
Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.