Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí prsa s čínskou zeleninou, rýže

Zpět
  • Autor: muriela
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, tymián, zázvor

Energetická hodnota celkem: 5308 kJ

Bílkoviny (g): 88, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 137, SAFA (g): 5, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1769 kJ

Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 45.7, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na jemno, maso na nudličky(okořeníme tymiánem a zázvorem). Na oleji zpěníme cibulku, až zesklovatí, přidáme maso, orestujeme. Až se maso zatáhne, přidáme zeleninovou směs, orestujeme, zastříkneme vínem, necháme odvařit, přidáme sojovou omáčku, promícháme, přikryjeme pokličkou a dusíme asi 5 minut. Podle potřeby můžeme zahustit lžičkou solamylu . Lehce osolíme a zjemníme olivovým olejem. Přidáme uvařenou rýži a promícháme. Můžeme ozdobit čerstvými bylinkami nebo jarní cibulkou.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři