Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůtí nudličky s žampiony, brandy omáčka, rýže-podle Romana Pauluse

Zpět
  • Autor: muriela
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, mletý zázvor, hladkolistá petržel(2 lžíce)

Energetická hodnota celkem: 9737 kJ

Bílkoviny (g): 173, Tuky (g): 78, Sacharidy (g): 218, SAFA (g): 32, Cukry (g): 35, Vláknina (g): 33, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 2434 kJ

Bílkoviny (g): 43.3, Tuky (g): 19.5, Sacharidy (g): 54.5, SAFA (g): 8, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 8.3, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Maso očistíme a nakrájíme na nudličky, okořeníme pepřem a zázvorem. Cibuli nakrájíme na drobno, česnek na plátky. Žampiony očistíme a nakrájíme na větší kousky.Brokolici omyjeme a rozdělíme na růžičky. Na oleji zpěníme polovinu cibule, až zesklovatí, přidáme maso ... restujeme tak dlouho, až se maso zatáhne. Osolíme a dáme stranou. Na výpeku orestujeme zbytek cibule a česnek, až zesklovatí. Přidáme žampiony a orestujeme. Zalijeme brandy a necháme odvařit. Přidáme kuřecí vývar a necháme zredukovat asi na polovinu. Přidáme smetanu a vaříme 5 minut. Přidáme maso, promícháme a prohřejeme. Nakonec vmícháme na drobno nasekanou petrželovou nať a odstavíme. Brokolici vaříme v páře asi 8 minut. Podáváme s rýží nebo bramborovými noky.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři