Kategorie receptů
- Autor: Tojice
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 1 |
Vejce celá průměr | 100 |
Cizrna (v suchém stavu) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 1045 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 261 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
cizrnu uvaříme do měkka, rozmixujeme s vejci a solí. Na rozpálenou pánev děláme placičky, které osmažíme nasucho po obou stranách.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.