Kategorie receptů
- Autor: savgar
- Doba přípravy (min.): 50
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Gouda 48 % průměr | 50 |
Rýže vařená bílá průměr | 200 |
Mouka pšeničná hladká | 12 |
Voda | 500 |
Cibule | 40 |
Játra vepřová | 575 |
Energetická hodnota celkem: 5240 kJ
Bílkoviny (g): 138,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 80,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1747 kJ
Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 26.7, SAFA (g): 7, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.