Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Carpacio z červené řepy

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Červená řepa200
Rukola30
Olej olivový10
Kapary5
Parmezán 25%20

Energetická hodnota celkem: 1145 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 5, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Řepu, kterou kupuji již uvařenou, nakrájím na tenké plátky, opepřím, přidám ochcený olivový olej a trochu nálevu z kaparů, ozdobím rukolou, přidám kapary a parmazán.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

18. 01. 2017 19:56
supr ,velice dobré
18. 01. 2017 12:47
Lze udělat i ze syrové řepy a je to také výborné. Jen se nechá odležet v oleji třeba půl hodinky a plátky musí být opravdu tenké. Červená řepa je můj favorit :-).
05. 04. 2014 10:19
Nejraději mám klasický recept na řepu, ale mám ráda i rukolu a kapary, tak to vyzkouším.

Naši partneři