Kategorie receptů
- Autor: lucieholecek
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 165 |
Otruby | 250 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Kypřící prášek do pečiva | 5 |
Dochucovadla:
sůl, bylinky
Energetická hodnota celkem: 5248 kJ
Bílkoviny (g): 83,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 150,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 39,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1312 kJ
Bílkoviny (g): 20.8, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 37.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 9.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.