Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Madridské vejce

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepř

Energetická hodnota celkem: 2068 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 6, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1034 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 3, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Vařenou řepu nakrájíme na kostičky, přidáme scezenou skleničku Hradišťanky (větší kousky zeleniny pokrájíme), dále nadrobno nakrájenou menší cibulku, dva stroužky česneku, zakápnem olivovým olejem a dochutíme čerstvým mletým pepřem. Salát dáme do misky a přidáme vajíčko (kam se hrabe pověstné ruské vejce).

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

21. 03. 2018 09:23
Člověk si ani neuvědomuje kolik dobrých jídel existuje:-)

Naši partneři