Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí prsa s fazolkou a rajčaty

Zpět
  • Autor: Tanein
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Koření - indické kari a garam masala, sůl.

Energetická hodnota celkem: 4893 kJ

Bílkoviny (g): 145, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 20, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1223 kJ

Bílkoviny (g): 36.3, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 5, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Fazolky dáme vařit do lehce osolené vody. Kuřecí prsa a cibuli pokrájíme. Kuřecí kousky obalíme v koření garam masala a necháme odležet (ideálně hodinu až dvě v lednici). Na větší pánev nebo Vok dáme olej a orestujeme cibuli a pak přidáme kuřecí prsa. Pánev by měla být hodně rozpálená. Když jsou prsíčka téměř hotová přidáme rajčata z konzervy ( nakrájené na kousky, pokud už nejsou - můžete i rozmixovat). Zamícháme, dusíme asi 5 minut, přidáme lžičku kari koření, je možno podlít. Mezitím by měly být fazolky už uvařené a my je přidáme na pánev, promícháme a vypneme plamen, necháme chvilku dojít.

Fotografie

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 04. 2014 09:14
Jako příloha se hodí rýže nebo indický chléb (placky).

Naši partneři