Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Metrový koláč

Zpět
  • Autor: keridwen1
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 44.00

Ingredience

Dochucovadla:

rumová aróma, pol baíka prášku do pečiva, zlatý klas,

Energetická hodnota celkem: 24025 kJ

Bílkoviny (g): 109, Tuky (g): 358, Sacharidy (g): 489, SAFA (g): 247, Cukry (g): 218, Vláknina (g): 29, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 546 kJ

Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 8.1, Sacharidy (g): 11.1, SAFA (g): 5.6, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Cukor a žĺtok vyšľaháme do peny. postupne pridáme rozpustený kokosový olej a vlažné mlieko, po lyžiciach múku zmiešanú s práškom do pečiva a kokosom. Zľahka pridáme tuhý sneh s bielkov. Rozdelíme na 2 polovice a jednu zmiešame s kakaom. Vylejeme do vymastených a vysypaných srnčích foriem. Dáme naraz piecť na 180;C cca 30 min. Po upečení krájame na plátky, a striedavo zliepame krémom. Krém: Uvaríme zlatý klas podľa návodu, pridáme rumovú arómu, miešame puding kým nevychladne a vmiešame zmäknuté maslo.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři