Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Lasagne s ricottou, špenátem a rajčatovou omáčkou

Zpět
  • Autor: misak83
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bazalka, citronová šťáva

Energetická hodnota celkem: 6452 kJ

Bílkoviny (g): 88, Tuky (g): 49, Sacharidy (g): 183, SAFA (g): 27, Cukry (g): 52, Vláknina (g): 34, Sůl (g): 16

Energetická hodnota na 1 porci: 1613 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 45.8, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 4

Postup přípravy

Rozmrlý špenát smícháme s ricottou, vejcem, prolisovaným česnekem, polovinou nastrouhané mozzarelly, ochutíme solí a pepřem. Připravenou směsí prokládáme lasagne. Rozmixovaná konzervovaná rajčata ochutíme cukrem, citronovou šťávou, pepřem, solí a bazalkou a a nalijeme na poslední vrstvu lasagní. Zbývající polovinou mozzarelly posypeme rajčatovou vrstvu a dáme péct.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři