Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Drůbeží játra pečená, vařené brambory, obloha z kyselé zeleniny

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1594 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 3, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky, opečeme na rozehřátém oleji, ochutíme sójovou omáčkou, když jsou játra měkká, zaprášíme hladkou moukou, dále za stálého míchání opékáme, nakonec osolíme a opepříme. Brambory uvaříme v osolené a okmínované vodě, při podávání pokrm obložíme plátky sterilované červené řepy a růžičky květáku.

Hodnocení (10 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

06. 08. 2011 00:55
Určitě si to uvařím .Díky.

Naši partneři