Kategorie receptů
- Autor: Mandikova
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Paprika bílá | 129 |
Rajský protlak | 140 |
Solamyl bramborový škrob | 27 |
Koření průměr | 8 |
Česnek | 21 |
Cibule | 233 |
divočák kýta | 498 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 12 |
Energetická hodnota celkem: 4193 kJ
Bílkoviny (g): 96,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 89,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1048 kJ
Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 22.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.