Kategorie receptů
- Autor: barban
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 17.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 275 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 93 |
Mouka pšeničná polohrubá | 100 |
Puding Premium Dr. Oetker (hotový pokrm) | 400 |
Energetická hodnota celkem: 6499 kJ
Bílkoviny (g): 57,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 237,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 121,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 382 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 2.4, Sacharidy (g): 13.9, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 7.1, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
vyšlehat vejce 5 ks, cukr a mouku, pečeme 8 minut na 180°C, po té natřeme pudinkem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.