Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí maso s vodnicí a ,,jidášovým uchem"

Zpět
  • Autor: Sanyz
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bazalka

Energetická hodnota celkem: 1819 kJ

Bílkoviny (g): 52, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 2, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 910 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jidášovo ucho na hodinu namočíme a pak 5-10 minut povaříme a scedíme, nakrájíme na kousky.Vodnici si pokrájíme na kostičky. Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, cibuli na měsíčky a orestujeme na olivovém oleji, přidáme houbu, vodnici, nasekanou petrželku, ochutíme a prohazujeme na pánvi, dokud není maso hotové, můžeme i přikrýt pokličkou a 5 minut nechat dodělávat pod ní. Podáváme s čímkoliv :-)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři