Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

salát z hlávkového zelí

Zpět
  • Autor: Anina1
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl.pepř,ocet

Energetická hodnota celkem: 2269 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 61, SAFA (g): 11, Cukry (g): 40, Vláknina (g): 29, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 454 kJ

Bílkoviny (g): 4.4, Tuky (g): 5.2, Sacharidy (g): 12.2, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Zelí spařit vařící vodou.Slanina na půl libová - nakrájet na kostičky dát na pánvičku ,nakrájet cibuli přidat ke slanině a nechat opražit. Udělat zálivku - sůl,cukr,ocet .Po vyndání cibule se slaninou z pánvičky. vlít nálev a nechat přejít varem.Vše potom spojit,nechat proležet.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři