Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vajíčková pomazánka z ricotty

Zpět
  • Autor: amado
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 50.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2720 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 23, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 54 kJ

Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 0.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo. Bílky nasekáme na menší kousky, žloutky rozetřeme s ricottou, jogurtem a hořčicí. Pak přimícháme nasekané bílky, osolíme. Můžeme dochutit pepřem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři