Kategorie receptů
- Autor: petas0
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 50 |
vanilkový cukr | 20 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 150 |
Mouka pšeničná polohrubá | 270 |
Kypřící prášek do pečiva | 7 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 100 |
Třešně | 300 |
Energetická hodnota celkem: 11816 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 111,
Sacharidy (g): 418,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 206,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 985 kJ
Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 34.8, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 17.2, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vajíčko vyšleháme s cukrem a vanilkovím cukrem do pěny, přidáme ostatní inkredience a pořádně zamícháme, nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a posypeme ovocem, dáme péct do trouby na 180°C do zlarova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.